Obstetrie verpleegkundige

Als je als obstetrie verpleegkundige ons gloednieuwe Beatrix geboorte- en kindcentrum oploopt, wordt je verrast door deze fijne plek om te werken. De lichte kleuren, grote ruimte, privacy en moderne voorzieningen zoals baden in de verloskamers. Wij verlenen onze zorg op een gezinsgerichte manier, waarbij je meer aandacht voor de wensen van de vrouw en de partner hebt. Jaarlijks hebben we gemiddeld 1400 bevallingen. We doen er alles aan om de moeder goede zorg te geven rondom de bevalling. Daarom wil jij dit werk ook doen.

Wat ga je doen?
Samen met de kinderafdeling werken we als één team op ons nieuwe geboorte- en kindcentrum. Iedereen vanuit en met zijn eigen expertise. Als obstetrie verpleegkundige verleen je samen met je collega’s specialistische zorg aan zwangeren, barenden en kraamvrouwen op de afdeling.

Dat je bij de bevalling bent is heel bijzonder. Het is een intiem en heel persoonlijk moment in het leven van het gezin. Vertrouwen en veiligheid zijn hierbij heel erg belangrijk. Dat biedt je door jouw verpleegkundige zorg, maar ook door er voor het gezin te zijn en te luisteren naar hun wensen. Tijdens de bevalling kun je echt van waarde zijn. Je begeleidt de bevalling en coacht daarbij. Soms is iemand angstig of onrustig, en soms is het heel spannend. Jij biedt rust, steun en kunt snel handelen.

Waar ga je werken?
Het Beatrixziekenhuis is een regionaal ziekenhuis in Gorinchem. Moderne medische voorzieningen, kwaliteit van zorg en het brede aanbod van specialismen, zijn karakteristiek voor het ziekenhuis. De regionale functie van het ziekenhuis zorgt ervoor dat je jouw functie als obstetrie verpleegkundige in de volle breedte kunt uitoefenen.

In 2020 is het Beatrix geboorte- en kindcentrum geopend, waar we ontzettend trots op zijn.  Gelegen op de vijfde etage van het Beatrixziekenhuis zijn de afdeling Verloskunde en de Kinderafdeling samengevoegd om de beste medische, gezinsgerichte zorg te bieden. Je werkt hierbij samen met verloskundigen, kinderverpleegkundigen, kraamverzorgenden, gynaecologen en kinderartsen.

Het geboorte- en kindcentrum heeft vijf verloskamers. Iedere verloskamer beschikt over eigen sanitair en een beval-of ontspanbad. De verloskamers zijn ruim, hebben een rustige uitstraling en bieden veel privacy. Op het geboorte- en kindcentrum is er in de kraamsuites plaats voor zieke zwangeren of kraamvrouwen. En ook op de couveuseafdeling is het mogelijk dat moeder, kind en partner samen verblijven in een van onze suites.

Je werkt in een team van 27 obstetrieverpleegkundigen. Een niet al te groot team en daardoor ken je elkaar goed en hebben we het ook goed met elkaar. We helpen elkaar, motiveren elkaar en vervangen elkaar. Door de verschillende diensten zie je elkaar wisselend, maar dat maakt het juist ook weer leuk. De ene keer werk je met de een en de volgende keer weer met de ander. Er is een groepsapp met je collega’s waardoor we ook contact met elkaar houden. Doordat je elkaar op verschillende momenten van de dag ziet tijdens de diensten, leer je elkaar goed kennen. Dat geeft vertrouwen en dat vinden wij erg belangrijk.

Wie ben jij?
Op ons geboorte- en kindcentrum werken we met veel collega’s samen vanuit een eigen discipline. Daarom is respect voor elkaars expertise erg belangrijk. Samen bereiken we meer met een kritische blik, de nodige humor en veel zorgzaamheid. Zorgzaamheid voor de patiënt maar ook voor elkaar. Want we willen allemaal het allerbeste voor de patiënt. Daarom helpen we elkaar.
  • Je hebt het diploma Obstetrie verpleegkundige.
  • Je bent BIG-geregistreerd en Hepatitis B en Kinkhoest gevaccineerd, of bereid hiertoe.
  • Je bent bereid tot het draaien van alle voorkomende diensten.
Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat je goed bent in wat je doet. Dit krijg je er van ons voor terug.
  • Je verdient een salaris tussen de € 2759,- en € 3922,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je krijgt vakantiegeld in mei en een eindejaarsuitkering in december, beide 8,33%.
  • De functie is ingedeeld in FWG 50. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring.
  • Je krijgt een contract voor 32 uur per week.
  • Je tekent een vast contract.
  • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao ziekenhuizen, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve zorgverzekering.
  • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg).
  • Je wordt gestimuleerd om te werken aan je persoonlijke ontwikkelingswensen, onze Rivas Academie kan je hierbij ondersteunen.
Heb je interesse?
Voor meer informatie over deze functie neem je contact op met de regieverpleegkundige op (0183) 644 465.

Wil je vast digitaal een kijkje nemen op ons Beatrix geboorte en kindcentrum? Bekijk dan deze video of onze instagrampagina Beatrix_geboorte_kindcentrum.

Je solliciteert binnen een minuut op deze vacature. Je uploadt daarbij je cv en motivatiebrief. Direct solliciteren
Terug naar vacature overzicht